Satul românesc este un tărâm de poveste care merită înțeles și redescoperit. Ca să-l cunoști cu adevărat și să te bucuri pe deplin de el e nevoie să-i cunoști mai întâi pe oamenii care-i dau viață. „Omul sfințește locul” nu este doar un proverb, ci o realitate pe baza căreia se pot construi multe lucruri frumoase.

Oameni de la țară este o inițiativă care își propune să îi adune la un loc pe cei care au o strânsă legătură cu satul românesc și tradițiile sale. Mai întâi ne întâlnim la un pahar de vorbă și povestim despre satele noastre natale. Apoi punem împreună țara la cale și organizăm călătorii să le vedem cu ochii noștri și să le aflăm poveștile prin intermediul oamenilor care le cunosc cel mai bine: locuitorii lor.

Ai copilărit la țară sau ai o pasiune pentru satul românesc? Vrem să te cunoaștem! Organizăm regulat întâlniri pe Meetup ca să construim o comunitate a oamenilor de la țară mândri și activi în a ne promova satele din care am pornit și pe care nu le vom uita niciodată. Suntem pe Facebook și Instagram sau la un email distanță: echipa@oamenidelatara.ro. Hai cu noi!